نمایشگر دسته ای مطالب نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

معرفی مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران

در راستای بهره­برداری مناسب از منابع و امکانات محدود و هدایت آنها در جهت کسب رتبه دوم صادرات در جهان در سال 1400 شمسی  با بازدهی بالا و ارزش افزوده بالا و ایجاد برندهایی در سطح بین المللی  با شرایط حال حاظر صنعت سرامیک، نیازمند بکارگیری فناوری های نوین در این صنعت و ارتقاء کیفیت محصول می باشد و با توجه به قابلیت ها و امکانات منطقه ایجاد مرکز توسعه فناوری سرامیک در مجاور خوشه کاشی و سرامیک، نشان دهنده  ضرورت حمایت دولت در ایجاد این مرکز با مشارکت بالای بخش خصوصی  می­باشد.

مرکز توسعه فناوری سرامیک ایران که با حمایت حضور پارک علم و فناوری یزد و همکاری انجمن صنفی تولیدکنندگان کاشی و سرامیک کشور، انجمن صنفی لعاب و رنگدانه­های سرامیکی ایران و اتاق بازرگانی صنایع و معادن، در سال 1394راه­اندازی شده است.

افزایش تعداد و تنوع زمینه های کاربردی سرامیک سبب شده است که پرورش فرهنگ صنعتی مدرن و یافتن اشکال حرفه ای ویژه ضروری گردد. برای این منظور اعضای مرکز به تکنیسین ها محدود نخواهد شد بلکه شامل دانشجویان دانشگاه ها، محققین، متخصصان تجاری، برنامه ریزان شرکت ها و دیگر متخصصان خواهد بود. مرکز فناوری سرامیک درصدد تشکیل کار گروهی تخصصی قوی است، بسیاری از تغییرات را برای دستیابی به پیشرفت به عنوان یک تالار فرهنگی اصلی برای بخش سرامیک کشور و از طریق تعامل با مراکز مرتبط در سایر کشور های صورت خواهد گرفت. این امر باعث می شود که ایران به عنوان بخشی از قدرت سرامیک در سطح بین­المللی در نظر گرفته شود.

اهداف بلند مدت:

كمك به ايجاد محصولات با كيفيت و تقويت برند كاشي ايران

دستيابي دانش فرآوري مواد اوليه با كيفيت در داخل كشور

دستيابي به دانش فني توليد برخي از دستگاه هاي خط توليد صنعت

ارائه روش هاي جديد جهت توليد بهينه

تربيت نيروهاي متخصص و محقق و تقويت و تجهيز زيرساخت هاي علمي، سخت افزاري و نرم افزاري، اسناد، كتب، نشريات و شبكه اطلاع رساني براي صنعت كاشي و سراميك

ايجاد دانش فني در توليد محصولات با ويژگي هاي خاص

تسهيل دسترسي پژوهشگران به تجهيزات تحقيقاتي و آزمايشگاه هاي تخصصي صنعت كاشي و سراميك

تشويق محققان، مبتكران و مخترعان براي اجراي هرچه بيشتر طرح هاي پژوهشي، فناوري و تجاري سازي دستاوردها

همكاري علمي با مراكز تحقيقاتي داخل و خارج از كشور و سازمان هاي بين المللي مرتبط با حوزه كاشي و سراميك

رسيدن به جايگاه برتر فناوري در زمينه طرح، رنگ و لعاب كاشي و سراميك و قرار گرفتن در بين 5 كشور برتر دنيا

ثبت الگوي (پتنت) طرح، رنگ و لعاب ملي كاشي و سراميك كشور

ارتقاء و پیشرفت در فرهنگ سرامیکی با یک روحیه همکاری قوی در زمینه های علمی، آموزشی، تکنیکی، تاریخی، هنری و سطوح فرهنگی.

· افزایش آگاهی در زمینه فرهنگ سرامیک ایتالیا در اروپا و جهان از طریق ارتباطات بین المللی و انجمن سرامیک اروپا.

·ارتقاء هماهنگی و همکاری انجمن سرامیک ایتالیا در زمینه خلاقیت و نوآوری از طریق انجمن هایی با اهداف مشابه در اروپا و جهان.

نشست های دوره ای سازمان یافته با هدف ارائه راهکارهای ممکن برای حل مشکلات تکنیکی، اقتصادی، سازمانی و ملی.

انتشار مجموعه مقالات کنفرانس و دیگر برنامه ها، کتاب ها و گزارشات تکنیکی.